must have list


Her ne kadar soğuk havalarla aram iyi olmasa da, yeni bir sezonu karşılıyor olmak heyecan verici. Yeni parçalar, farklı kombinlerin gelişi biz modaseverlere bir nebze olsun soğuğu bile sevdiriyor. 

Peki yeni sezonda neler var? Gardırobumuza eklememiz gereken parçalar hangileri? Sonbaharın modasını kendi tarzımıza nasıl uydurabiliriz? 

Tüm bu soruların cevapları için tık tık... 

:)





 



Yeni sezonda klasik tarzlara pek yer yok diyebiliriz. Klasik parçalara var ama... Nasıl mı? İşte tam da böyle. Genel olarak salaş parçaların yer aldığı reyonlarda klasik tarzı bile "bohem"leştirmek ilk kuralımız. Örneğin, leopar desenli bir bootie'yi salaş trikolarla kombinlemek gibi. 

Benim gibi salaş parçalara bayılanlar için bu sezon pek keyifli olacak gibi. Hani böyle ne bulduysa sarmış sarmalamış, dediklerimiz var ya... İşte bu sezon onlar moda!


Gardırobunuzda hala bir siyah deri ceket ve bir bordo deri pantolonunuz yoksa, bu sezon kesin edinmelisiniz. Deri ve nubuk olan her parça bu sezon in! Özellikle siyah dar kalıp deri ceketin tam sezonu!


Son birkaç sezondur vazgeçmek istemediğimiz oversize parçalar, bu sezonda vitrinlerde. Benim en sevdiğim oversize parça gömlekler. Zara ve Mango'da bulabilirsiniz :)

Bir diğer edinmemiz gereken oversize parça ise palto. Özellikle yere kadar olanlarından edinirseniz, yıllarca modası geçmeyecek bir parçaya sahip olabilirsiniz. 



Sonbaharın en "sevilesi" parçası kazaklar... Yeni sezonun kazakları salaş ve yünlü. Siyah, krem, gri ve bej tonlarında dört farklı salaş boğazlı kazak ile onlarca kombin yaratabilirsiniz. 


Bu baharda mutlaka bir sırt çantası edinmelisiniz. Siyah ve deri olursa ne ala! Olmazsa da olur, yeter ki çantanız sırtınızda olsun!



Doğal taşlar ile tasarlanan uzun kolyeler sezonun en gözde parçalarından. Bu kolyelerden edinmeden önce burç taşınızı bulur ya da taşların enerjileri hakkında biraz bilgi toplarsanız, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz. 



"Spaghetti" yünlerden örülen battaniye tadında atkı ve şallar, soğuk kış günlerinin en göze batan detayı. Ama kışa daha var, biz şimdilik kazaklarımızın tadını çıkaralım.

:)

Pinstyle


Hiç yorum yok:

Bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...